Teenused

Saame sind aidata nii konsultatsiooni, sündmuse korralduse kui ka kogu täislahenduse pakkumisega. Aitame sul luua lahenduse, mida saad kasutada pulma, suvepäeva või ka ainult väiksema sünnipäeva korraldamiseks.

Sündmuste korraldus ja konsultatsioon

Meie projektijuhid Margus ja Toomas oma aastatepikkuse kogemusega aitavad sul läbi viia ägeda ürituse ning teevad kõik selleks, et sinu sündmusest saaksid head emotsioonid ja mälestused kõigile osalejatele.

Foto- ja videotööd

Tänapäeval ei saa hakkama enam ilma kvaliteetse videosisu ja fotomaterjalita. Meie fotograaf Siim seisab hea selle eest, et foto- ja videomaterjal oleks see, mida saad kasutada mälestuste tekitamiseks.

Sisuloome ja disain

Meie igapäevatöös küsitakse ka erinevaid disainilahendusi sündmuse enda kui ka muu tarbeks. Harvad ei ole ka juhud, kui sisu tootmine sotsiaalmeediasse ja ka üritusele on usaldatud meie kätte.

Harva on võimalik teha seda mis meeldib!

Meie puhul just nii ongi juhtunud ja sellepärast pakume Teile parimaid ning professionaalsemaid heli- ja valgustehnilisi lahendusi. Seda nii väikesele sünnipäevapeole kui ka terve suve kestvale tuurile või suuremale festivalile.
Tänu aastatepikkusele kogemusele ning väga headele partneritele “show business’i” alal oleme suutelised pakkuma just Teile sobiva lahenduse, mis muudab korraldatud ürituse meeldejäävaks.

Meeskond

Meie tiimis töötamine on nagu tegeleksid lemmikhobiga, aga saad selle eest veidi ka palka ;)

Birgit Veer

Marketing Specialist / Designer

Veidi pöörased ideed - just need on need, mille osas alati silm särama läheb. Aastatepikkune kogemus turunduse- ja meediavaldkonnas on sundinud ka veidi disainiteemadega tegelema. Ära karda küsida rumalaid küsimusi, neid ei ole!

Toomas Alteberg

Projektijuht

Toomase põhjalikkus ja kirg, teha asjad otsast lõpuni perfekstselt annavad võimaluse usalduseks, mida igaühega ei koge. Tema projektijuhtimise oskused on alati laitmatud.

Lea Roosmäe

Raamatupidaja

Rahadega toimetamine käib just tema valvsa pilgu ja kindla käe all.

"Rossu"

Turvapealik

Teda iseloomustavad kiirus ja konkreetsus. Omalalal teenitud erinevad tšempionitiitleid.

Meil on veel terve hulk abilisi, aga nemad eelistavad pigem tagaplaanil toimetada ;)

Tehtud tööd

Meie tegemistest

Meil on alati hea meel kui meie töö tulemust hinnatakse koostööpartneri kui ka lõpptarbija poolt. Aitame Sind väga erinevate lahendustega!
Heli- ja valgustehnilised lahendused

Heli- ja valgustehnilised lahendused

Pakume erinevate bändide ja esinejate helindamist, valgusshowd ning soovi korral vahendame ka esinejaid teie sündmusele.

LIVE ülekanded

LIVE ülekanded

Pakume tehnilisi lahendusi raadioside LIVE ülekanneteks erinevatest asukohtadest. Alustades seadmete rendist kuni täislahenduseni välja. Kasutades lahenduste loomise juures tänapäeva uusimaid tehnoloogiaid.

Väliürituste tehnilised lahendused

Väliürituste tehnilised lahendused

Pikaajalise koostöö tulemusel oleme olnud abiks erinevate võistluste korraldamisel kogu heli ja ajavõtmise lahendustega. Küsi julgelt lisainfot!

Meie kontaktid

Reg.Nr: 10784675
KMNr: EE100703980
LHV pank
A/a: EE857700771000724000

Leia meid kontorist:

Viljandi mnt 19, RAPLA 79513
Kalda tee 16, RAPLA 79532

Võta meiega ühendust

GSM +372 512 5225
Tel. +372 489 7777
info@marvex.ee

Või kirjuta siia: